Of je dorst lust?

Ontwerpen en beelden met stopkracht maken, daar streef ik naar als ontwerper. Gezien worden, een organisatie of bedrijf een professionele uitstraling of smoelwerk geven, dát is mijn vak en daar wil ik je graag bij helpen. Door mijn werk als ontwerper, illustrator en fotograaf te combineren, sluiten beeld en ontwerp naadloos op elkaar aan en maak ik producten op maat. Op papier of op het scherm. Werken met mij betekent duidelijkheid, creativiteit en samen werken naar een antwoord op jouw communicatievraag. Tijdens het ontwerpproces betrek ik je bij elke belangrijke stap om samen tot het beste resultaat te komen. 

Inspiratie haal ik overal vandaan; een tocht buiten op mijn racefiets, kamperen met mijn dochters in het bos, gesprekken die ik oppik op een terrasje, muziek en films. Onbewust sta ik altijd aan en gebruik dat later in mijn creatieve proces.

Op deze site zie je de resultaten daarvan. Ontwerpen en beelden voor onderwijs, vakbonden, natuurorganisaties, welzijn, zorg, cultuur en gemeentes. Het is een selectie van werk van de afgelopen zesentwintig  jaar, sinds mijn afstuderen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). 

Op Instagram vind je mijn meest recente werk. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Peter van Dorst

 

Peter van Dorst
Europalaan 2c
3526 KS Utrecht